Turn of the Century Update

This turn of the century home needed to work better for a busy family and support a home based entrepreneur's business. A cohesive, eclectic look was achieved blending the client's own keepsakes with new, functional and funky items. Sight lines to the powder room were diminished by building a tall pantry to store and charge electronic devices. The kitchen was re-organized and became more functional with a new tea station and pantry. An oversized living room was divided to allow a study and work area while maintaining an upscale look suitable for entertaining. The large dining room was updated and will accommodate large gatherings. New storage solutions were integrated into millwork and furnishings to minimize clutter and allow for quick access to work and hobby items.

Living room