Uptown Update

This mid-century infill house was dark and divided. It felt crowded and that interrupted the flow and functionality for a busy family. Top of the wish list was a highly functional kitchen with lots of storage, a fireplace, and the addition of a powder room. A tall order for a small house! A new fireplace was located as a central focus allowing it to be enjoyed from all main floor living areas and creating just the right amount of visual separation. A custom-built banquette made the most of the dining and kitchen space and allowed for a much sought after island. Modern styling and decor are in keeping with the existing architecture and the client’s personal style. A fresh colour palette, along with new windows and sliding door enhance the natural light. New storage savvy millwork, which puts items behind closed doors, eases all of the client’s pain points. All that, and yes, a powder room. Special thanks to Two Birds Design for collaborating with me on this project.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly